روغن جوجوبا چیست؟ فواید استفاده از جوجوبا برای پوست و مو


امروزه روغن های زیبایی بسیار محبوب هستند. روغن های مخصوص صورت، مو، بدن و روغن های چند منظوره را می توانید در گوشه و کنار فروشگاه ها و فروشگاه های اینترنتی پیدا کنید. اما چگونگی درک بهتر خواص روغن های گیاهی و انتخاب بهترین روغن؟ در حالی که روغن های مفید زیادی در بازار وجود دارد، تنها یک روغن می تواند برای پوست و مو مفید باشد: روغن جوجوبا. در ادامه این مقاله توضیحاتی را در مورد این روغن از سایت Dr. Farmo.

جوجوبا روغنی همه کاره است. استیسی سیمنتو، متخصص پوست در میامی، فلوریدا، می گوید: «این روغن است.

روغن جوجوبا را می توان به عنوان مرطوب کننده، تقویت کننده و روشن کننده مو، پاک کننده آرایشی، شستشوی صورت، درمان پوست آسیب دیده و کوتیکول های مو، نرم کننده پا و لب ها و درمان آفتاب سوختگی استفاده کرد.

شاید نام این روغن را در برخی از لوازم آرایشی که استفاده می کنید دیده باشید. بسیاری از روغن های جوجوبا نامیده می شوند قهرمان زیبایی آنها تشخیص دادند. با توجه به این محبوبیت، ما نیز تصمیم گرفتیم در این مقاله اطلاعاتی در مورد خواص، کاربردها و خواص این روغن در اختیار شما قرار دهیم.

سرفصل ها را ببینید

روغن جوجوبا چیست؟

در مورد خواص روغن جوجوبا، دکتر. آلن دورکین، جراح پلاستیک، معتقد است که روغن جوجوبا مایعی است که از دانه های گیاهی به نام سیموندزیا چیننسیس (گیاه جوجوبا) استخراج می شود. این مایع در واقع نوعی موم است اما به شکل روغن گرفته می شود.

روغن جوجوبا چیست؟

این روغن ماندگاری بالایی دارد و حتی در دمای بسیار بالا نیز تجزیه نمی شود. این روغن اغلب در لوسیون های بدن، مرطوب کننده های صورت، شامپوها و نرم کننده ها استفاده می شود. از شکل خالص این روغن برای درمان مشکلات پوست، مو و ناخن نیز استفاده می شود.

لازم به یادآوری است که همه روغن های جوجوبا موجود در بازار ارگانیک نیستند. دکتر. دورکین در این باره می گوید:

تفاوت اصلی بین روغن های ارگانیک و معمولی در روش کشت جوجوبا است. گیاهان ارگانیک با استفاده از روش های پایدار در یک محیط غنی از مواد مغذی رشد می کنند. بنابراین این گیاهان رشد بهتری را تجربه خواهند کرد. گیاهان غیر آلی با استفاده از روش های مرسوم از جمله استفاده از آفت کش ها، قارچ ها و علف های هرز و همچنین استفاده از کودهای مصنوعی و اصلاح ژنتیکی رشد می کنند.

به عبارت دیگر در روش دوم گیاه جوجوبا در محیط های پر از مواد شیمیایی پرورش داده می شود. در نتیجه روغن های ارگانیک حاوی هیچ ماده شیمیایی و سمی نیستند.

فواید روغن جوجوبا برای صورت و بدن چیست؟

دکتر. دورکین از طرفداران پر و پا قرص استفاده از روغن جوجوبا برای مراقبت از پوست است و معتقد است این روغن سبک است اما فواید زیادی برای صورت و بدن دارد. اگرچه این روغن کمی سبک است، اما می تواند آبرسانی عمیقی به پوست شما بدهد.

فواید روغن جوجوبا برای صورت و بدن چیست؟

این روغن مواد معدنی، ویتامین ها و مواد مغذی لازم برای سلامت بدن را تامین می کند. در اینجا به برخی از مهمترین فواید این روغن برای پوست اشاره می کنیم:

پوست را مرطوب و خشک کنید

روغن جوجوبا مانند روغن های طبیعی بدن عمل می کند و در نتیجه به عنوان یک مرطوب کننده قوی برای جهانیان شناخته شده است. با استفاده از این روغن، بدن شما با ماده ای روبرو می شود که بسیار شبیه روغن های طبیعی بدن است. در نتیجه بدن شما فریب خورده و به این نتیجه می رسد که به اندازه کافی چربی تولید می کند. به این ترتیب بدن می تواند چربی سطح پوست را متعادل کند.

پوست را مرطوب و خشک کنید

بهتر است بلافاصله پس از پاکسازی پوست از روغن جوجوبا استفاده کنید تا کاملا جذب شود. همچنین می توانید این روغن را با مرطوب کننده مورد علاقه خود مخلوط کنید تا آبرسانی بیشتری را تجربه کنید. برای انجام این کار، مطمئن شوید که از یک محصول روغنی یا نرم کننده استفاده می کنید. روغن جوجوبا ترکیب خوبی از کرم های مبتنی بر آب نیست.

موهای درشت و کوتیکول های پوست را نرم کنید

روغن جوجوبا مقدار زیادی دارد اسیدهای چرب که به نرم شدن و فرم دادن به کوتیکول های زیر پوست کمک می کند. یک قطره از این روغن را روی قسمتی از بدنتان بریزید و خوب ماساژ دهید. پوست خشک را تسکین می دهد. همچنین می توانید از این روغن برای مرطوب کردن دستان خود استفاده کنید.

مغذی برای درمان خشکی لب

می توانید از روغن جوجوبا به صورت جداگانه یا همراه با رژ لب استفاده کنید. این روغن به لطف وجود ویتامین ها و مواد معدنی مغذی می تواند خشکی و ترک خوردگی لب های شما را برطرف کند. روغن جوجوبا به راحتی جذب می شود و چربی اضافی لب های شما را آزار نمی دهد. برای درمان ترک لب بهتر است قبل از خواب از این روغن استفاده کنید.

درمان آفتاب سوختگی

ویتامین E یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که به کاهش التهاب و تسریع بازسازی سلول ها و اندام های سطح پوست کمک می کند. جوجوبا یک درمان خوب برای آفتاب سوختگی است زیرا منبع غنی ویتامین E است. می توانید مقداری از این روغن را روی قسمت های آسیب دیده بدن خود بمالید تا التهاب را کاهش داده و پوست را تسکین دهید.

خواص آنتی باکتریال

جوجوبا می تواند با مهار چربی تولید شده در پوست از رشد باکتری ها و آکنه در بدن جلوگیری کند. دکتر. دورکین توضیح می دهد:

روغن جوجوبا حاوی مقدار زیادی ید است، به این ترتیب مصرف این روغن می تواند از رشد باکتری ها در سطح پوست و بروز آکنه جلوگیری کند.

وی به افراد مستعد آکنه توصیه کرد از این روغن در دو وعده غذایی روزانه در نواحی مبتلا به آکنه استفاده کنند.

افزایش درخشندگی پوست

اغلب به دلیل کم آبی باعث تیرگی پوست می شود. روغن جوجوبا با افزودن رطوبت به افزایش درخشندگی پوست کمک می کند. می توانید پنج قطره از این روغن را صبح و شب پس از پاکسازی پوست خود استفاده کنید. این روغن به راحتی جذب می شود و نیازی به شستشوی مجدد پوست پس از استفاده از این روغن نیست.

افزایش درخشندگی پوست

دکتر. دورکین در این باره می گوید:

روغن جوجوبا حاوی مقدار زیادی ویتامین B است. این روغن می تواند در برابر رادیکال های آزاد در پوست مقاومت کند و باعث آسیب سلولی شود.

ویتامین E موجود در این روغن همچنین می تواند به سرعت سلول های آسیب دیده را ترمیم کند و به همین دلیل جوجوبا گزینه ایده آلی برای جلوگیری از چین و چروک پوست است. نوشیدن چند قطره از این روغن بعد از پاکسازی پوست و در دو وعده صبح و شب می تواند به کاهش چین و چروک کمک کند.

پوست های مستعد اگزما را تسکین می دهد

ترکیب ویتامین E و ید می تواند به بهبود پوست ملتهب یا آسیب دیده کمک کند. این ترکیب می تواند آسیب های پوستی ناشی از اگزما را درمان کند.

غیر کومدون زا است

بسیاری از مردم در استفاده از روغن جوجوبا مردد هستند زیرا معتقدند که می تواند باعث آکنه شود. نگران نباش! ترکیب این روغن بسیار شبیه به سبوم یا روغن طبیعی تولید شده توسط پوست است. بنابراین، مصرف این روغن منافذ شما را مسدود نمی کند.

پاک کردن آرایش

می توانید از روغن جوجوبا به عنوان پاک کننده آرایش استفاده کنید. این یک راه عالی برای خلاص شدن از شر کثیفی و توده های اضافی پوست است. این فرآیند بدون از بین بردن چربی طبیعی پوست انجام می شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که روغن را با حرکات دایره ای ملایم روی پوست ماساژ دهید و سپس آن را با یک پارچه گرم و مرطوب پاک کنید.

فواید روغن جوجوبا برای مو چیست؟

دکتر معتقد است. چیمنتو که اگر روغن جوجوبا را با سایر نرم کننده های مو ترکیب کنید یا به تنهایی از آن استفاده کنید، موهای خود را در برابر شکستن، خشک شدن و شکافتن انتها مقاوم خواهید کرد.

فواید روغن جوجوبا برای مو چیست؟

برخلاف تصور رایج، روغن جوجوبا هیچ تاثیری در جلوگیری از موخوره یا فر شدن ندارد. در اینجا برخی از فواید این روغن برای مو آورده شده است:

مرطوب کننده مو

به لطف اسیدهای چرب و سایر ویتامین ها و مواد مغذی، روغن جوجوبا یک درمان عالی برای موهای خشک است. بهتر است این روغن را روی موهای تازه شسته شده ماساژ دهید و سپس روغن را یک شب روی موهایتان بگذارید. این به روغن اجازه می دهد تا به عمق مو نفوذ کند و آن را تغذیه کند.

از چند شاخه شدن ساقه مو خودداری کنید

روغن جوجوبا می تواند باشد نوک موهای آسیب دیده را ترمیم کنید یا ضرب آنها کمک می کند. می توانید هفته ای یکبار شب ها از این روغن به عنوان ماسک مو استفاده کنید. این روغن می تواند موهای شما را مرطوب کند. می توانید این روغن را به نرم کننده موهایتان اضافه کنید و بگذارید سی دقیقه روی موهایتان بماند. سپس موهای خود را بشویید.

از چند شاخه شدن ساقه مو خودداری کنید

افزایش رشد مو

غلظت بالای ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین های B و E می تواند به افزایش رشد و ضخامت موهای شما کمک کند. این روغن حاوی روی و مس است که از عوامل اصلی رشد مو هستند. استفاده از این روغن می تواند با افزایش سلامت تارهای مواز سقوط آنها جلوگیری کنید.

آیا مصرف روغن جوجوبا عوارضی دارد؟

خوشبختانه در حال حاضر هیچ گزارشی از عوارض جانبی روغن موضعی جوجوبا گزارش نشده است. دکتر. دورکین در این باره می گوید:

استفاده مستقیم و موضعی از روغن جوجوبا روی پوست برای اکثر افراد بی خطر است.

در موارد نادری استفاده از این روغن عوارضی مانند تحریکات پوستی یا واکنش های آلرژیک دارد. برای اطمینان، بهتر است قبل از استفاده مستقیم، مقدار کمی از این روغن را در داخل بازوی خود آزمایش کنید. اگر بعد از چند دقیقه هیچ عارضه ای مشاهده نکردید، استفاده از روغن بی خطر است.

چگونه از روغن جوجوبا استفاده کنیم؟

هیچ محدودیتی برای استفاده از روغن جوجوبا وجود ندارد. نحوه و تعداد دفعات استفاده از این روغن به شرایط شما و هدف استفاده از این روغن بستگی دارد. با این حال، تحقیقات نشان می دهد که بهترین زمان استفاده از این روغن شب است. اگر پوست شما خشک است، می توانید یک یا دو بار در روز از این روغن استفاده کنید. اگر پوستتان چرب است سعی کنید روزانه از این روغن استفاده کنید. همچنین اگر پوستتان چرب است، بهتر است آن را با مرطوب کننده پوستتان مخلوط کنید تا زیاده روی نکنید.

چگونه از روغن جوجوبا استفاده کنیم؟

روغن جوجوبا به راحتی جذب پوست می شود، بدون اینکه اثر سنگینی بر جای بگذارد. بنابراین اگر از آن به عنوان درمان استفاده می‌کنید، لازم نیست پوست خود را بعد از استفاده از این روغن بشویید. با این حال، اگر در این روغن به عنوان پاک کننده آرایشی یا شب ها از ماسک مو استفاده می کنید، بهتر است بعد از استفاده آن را بشویید.

روغن جوجوبا فواید زیادی برای پوست و صورت دارد اما بهتر است از این روغن در زیر پودرهای آرایشی استفاده نکنید. این می تواند به راحتی آرایش شما را خراب کند. برای این منظور می توانید از پرایمر آرایشی مناسب استفاده کنید. سپس یک تا دو قطره از روغن را با کرم پودر مخلوط کنید تا آرایش شما ظاهری سالم و درخشان داشته باشد.

بهترین روغن جوجوبا برای مو، صورت و بدن چیست؟

در حالی که روغن خالص جوجوبا بهتر عمل می کند، هزاران ماده آرایشی در سراسر جهان بر پایه روغن جوجوبا ساخته شده اند. برخی از این محصولات عبارتند از:

  • روغن جوجوبا ارگانیک
  • روغن ارگانیک چند منظوره
  • جوهر یک کویر
  • مراقبت کامل از روغن صورت
  • روغن مرطوب کننده صورت
  • درمان روغن صورت
  • سرم پشم جوجوبا برای مو
  • سرم مرطوب کننده مو
  • لوسیون بدن شکوفه گیلاس و روغن جوجوبا
  • لوسیون بدن برای تغذیه پوست

توجه: این یک توصیه پزشکی یا دارویی نیست!

4.6 / 5 – (25 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید